İstanbul

İstanbul’da koca dehşeti: Barışmak için buluştuğu eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

12:28 16 Ocak 2023 15 Yorum Var
İstanbul’da koca dehşeti: Barışmak için buluştuğu eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

İstanbul Çağlayan'da yaşanan olayda şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte kardeşinin evine gelen Sultan B. (27), barışmak için buluşmaya gelen eşi Şener B. (28) tarafından apartmanda kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, önceki gün saat 17.00 sıralarında Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Şener B. (28) ile Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Sultan B. (27), bir süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki çocuğunu da alarak evden ayrıldı. Ardından kadın, erkek kardeşi Erdinç’in Çağlayan’daki evine geldi. Bunu haber alan Şener B. de barışma bahanesiyle eşinin kardeşinin evine geldi. 


 
APARTMANDA TARTIŞTIĞI EŞİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Kardeş Erdinç’in barışması için bir araya getirdiği ikili, bina kapısının önünde yaklaşık 5 dakika konuştu. Ardından ikili içeriye geçerek binanın merdivenlerinden en alt kata inmeye başladı. Dairenin önüne geldikleri esnada ikili arasında başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kendisini aldattığını iddia eden eşine bıçak çeken Şener B., kadını kalbinden bıçakladı. 

2 ÇOCUK ANNESİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından koca Şener B. bina dışına çıkarken, kadın ise kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de bir süre binada çalışma yaptı. İncelemelerin ardından kadının cansız bedeni, Bahçelievler Yenibosna Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

YAKALANAN KATİL ZANLISI KOCANIN 5 ADET SUÇ KAYDI ÇIKTI

Kadının 2 çocuğu ise savcılık talimatıyla polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Olayın ardından katil zanlısı koca Şener B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesinin alınan ve çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Şener B., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be kadına gücü yetmiş tek başına hayret! O çocuklara ne diyeceksin inşaallah büyüdüklerinde ? Sormayacaklar mı sana annemizi sen mi öldürdün diye ?
    Cevapla
  • feminist zehra 1 yıl önce Şikayet Et
    boşanmaları kolaylaştırın kardeşim kolaylaştırılsın insanlar ölüyor canice öldürüyor.SÜRESİZ YOKSULLUK NAFAKASI çözülsün artık bukadar can gitti kimse umursamıyor.bir okadarda canice hem eşini öldürüp hem müebbete mahkum olup hayatını mahvedenler var .geciken adalet adalet değildir
    Cevapla
  • çocuk 1 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel çocukları var annesiz bıraktı çocukların ne suçu var baba idam edilmeli
    Cevapla
  • çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek çözüm şerri kurallar başka yol yok o kadar
    Cevapla
  • ŞAMİL YÜCE 1 yıl önce Şikayet Et
    5 SUÇ KAYDI olan bir insan. dışarda elini kolunu sallayarak gez-me-me-li...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.