İstanbul

Otogarda telefonla konuşurken otobüsün altında ezilen kadının acı ölümü!

09:47 29 Ocak 2023
Otogarda telefonla konuşurken otobüsün altında ezilen kadının acı ölümü!

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yaşanan olayda, otogarda otobüsten indikten sonra telefonla konuşmaya başlayan Müzeyyen K., perondan çıkan başka bir otobüsün altında ezilerek öldü.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre il dışından gelen Müzeyyen K., otobüsten indikten sonra telefonla konuşmaya başladı.

TELEFONLA KONUŞURKEN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Müzeyyen K. telefonla konuşurken perondan yeni çıkan 35 PK 128 plakalı otobüsü fark etmeyerek aracın altında kaldı. Çevredekilerin uyarısı ile durumu fark eden şoför, otobüsü durdurdu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler olay yerinde uzun süre inceleme yaparken, Müzeyyen K.'nin cenazesi çalışmaların ardından cenaze aracıyla morga kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ ALAN BASIN MENSUPLARINA TEPKİ

Kazayı görüntüleyen basın mensupları ise, çevredeki bir kişinin engeli ile karşılaştı. Çekim yapılmasına tepki gösteren bu kişi," Niye çekiyorsun, sana çekme demedim mi" diyerek görüntü alan kameramanı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. 

YORUMLAR

  • Devlet adamı 1 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs değil telefon öldürmüş. Adam suçsuz. Sanki çok önemli görüşme yapıyorlarmış gibi sürekli telefondalar.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.