İstanbul

Kadın avukat park yeri kavgasında annesini ezdi

13:50 04 Mart 2023 3 Yorum Var
Kadın avukat park yeri kavgasında annesini ezdi

İstinye'deki bir AVM otoparkında park yeri yüzünden başka bir kadın sürücüyle tartışan Avukat İlay Nehir İ., öfkelenip aracıyla ani manevra yapınca, annesine, kayınvalidesine ve engelli çocuğuna çarptı.

İstanbul'da avukat İlay Nehir İ., yanına annesi Aynur A., kayınvalidesi Sıttıka İ. ve engelli oğlu Selim İ.'yi de alıp beyaz Land Rover marka aracıyla İstinye'deki bir alışveriş merkezine gitti. İddiaya göre kadın avukat, AVM otoparkında başka bir kadın sürücüyle park yeri yüzünden tartıştı. Avukatla beraberindekiler aşağıya indi; tartışma bir süre daha devam etti. Öfkeyle aracına binen avukat, sinirleri gerildiği için kontrolsüz bir manevra yaptı; bu sırada önünde duran ailesine çarptı.

KAYNANASI ŞİKAYETÇİ DEĞİL

Kaza nedeniyle şoka giren İlay Nehir İ. panik halinde çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan avukatın ağır yaralı annesi Aynur A., hayatını kaybetti. 4 ay önce yaşanan olay sırasında ayağından yaralanan kayınvalide Sıttıka İ. ise gelininden şikâyetçi olmadı. Olay anını da anlatan Sıttıka İ., "Tartışma büyümesin diye aracına binen gelinim, öne doğru manevra yaparak bize çarptı. Biz yere düştük ve ayağımdan yaralandım. Olayın kaza olduğunu, gelinimin herhangi bir kastının olmadığını düşünüyorum" dedi. Olay günü yurtdışında olan İlay Nehir İ.'nin avukat eşi Serkan İ. de oğlunun durumu hakkında şöyle konuştu: "Oğlumda tam teşhis konmayan bir gelişim geriliği olduğu için konuşamamaktadır. Bu sebeple ifade veremez."

BİR ANLIK SİNİRLE!

Savcılık kazayla annesinin ölümüne neden olan avukat İlay Nehir İ. hakkında soruşturma başlattı. Kadının ifadesinde bir anlık sinirle aracın hâkimiyetini kaybettiği için kazanın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun sinirlere hakim olmak lazım Evet bazen çok zor ama bir an için, bir ömrü heba etmeye değmiyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ramiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadınların kullanacağı araçları sınırlamak lazım. Ayrıca ehliyet verilecekken ayrı bi psiko testten geçmeleri lazım.. Benim en büyük tespitim trafikteki yaptıkları magandalıkları başarı ve kazanım olarak görebiliyorlar. Bu konuda en azından erkekler yaptıkları hatayı hata olarak kabul ediyorlar.
    Cevapla
  • Fatih Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sürücü tipini kadınlarla sınırlamak yanlış olur
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne fark var? Öfke ile çekip vurmuş? Veya kontrolu kaybetmiş? Öfke hafifletici mi? Taksir?
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Öfkeyle kalkan zarar ile oturur
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.