İstanbul

Esenler 2'nci kez 'İyilik'te buluşuyor!

18:19 30 Mart 2023
Esenler 2'nci kez 'İyilik'te buluşuyor!

Esenler Belediyesi, 31 Mart-9 Nisan tarihleri arasında ‘İyilik Fuarı’nın 2’ncisine ev sahipliği yapacak. “Sadece İyilik İçin” sloganıyla kapılarını açacak fuar, 10 gün boyunca sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları bir araya getirecek.

Esenler Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ruhuna uygun olarak hayata geçirdiği “İyilik Fuarı”nın bu yıl 2’ncisini gerçekleştirecek. “Sadece İyilik İçin” sloganıyla yarın kapılarını açacak fuar, 9 Nisan’a kadar Esenler Dörtyol Meydanı’nda meraklılarıyla buluşacak. Yeşilay ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yanı sıra 17 sivil toplum kuruluşu (Uluslararası Su Kuyusu Yardım Derneği, Deniz Feneri Derneği, İnsan İzi Uluslararası İnsani Yardım Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, İDDEF, Valide İnsani Yardım Derneği, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hayrat Yardım, Ümmet Vakfı, İnsan Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, İnfakta Birlik Derneği, Beşir Derneği, Mirasımız Kudüs Derneği, HAYDER Yetim Vakfı, Verenel Derneği) ile Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT) ve Esenler Toplum İletişim Merkezi (ESTİM)’nin hazır bulunacağı fuarda, STK’ların Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaptığı çalışmalar söyleşi ve seminerlerle vatandaşlarla paylaşılacak. Fuarda kurulan “İyilik Kumbarası”nda toplanan yardımlar deprem bölgelerine gönderilecek. Fuarda ayrıca “Ben Ne Yapabilirim?” çalışmasıyla depremzedelerin yaralarının sarılmasına meslekleriyle katkı sunacak kimseler tespit edilecek ve bölgeye ulaşımları sağlanacak. Fuar, 9 Nisan 2023 tarihine kadar her gün 12.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve fuarda standı bulunan diğer kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek 2. Esenler İyilik Fuarı’nın açılışında kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.