İstanbul

Annesiyle kavga eden babasını öldürdü

10:18 09 Haziran 2023 9 Yorum Var
Annesiyle kavga eden babasını öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle kavga eden Ferhat Özkaraca'yı gören oğlu pompalı tüfekle ateş ederek babasını öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Yunusemre Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir ayrı yaşayan Ferhat Özkaraca ve eşi Ayşegül Özkaraca dün bir araya geldi. Çiftin arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Özkaraca'nın kardeşleri araya girerek çifti sakinleştirmeye çalıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, çift sokağa çıktı. Bu sırada Özkaraca çiftinin yaşları 23, 21 ve 19 olan 3 oğlu geldi.  Çocuklarından biri, annesiyle kavga eden babasını görünce evde bulunan pompalı tüfekle babasına ateş etti. Vücuduna isabet ede kurşunlarla ağır yaralanan Ferhat Özkaraca, yakınları tarafından Arnavutköy Devlet Hastanesine götürüldü. 

Özkaraca, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, Ayşegül Özkaraca'yı gözaltına aldı. Ayşegül Özkaraca ifadesinde, cinayeti kendisinin işlediğini, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden bir süredir ayrı yaşadıklarını söyledi. Olay yerinden kaçan çiftin çocuklarından 19 yaşındaki F.Ö olaydan 3 saat sonra karakola giderek teslim oldu. Özkaraca çiftinin diğer 2 oğlunu ise polis her yerde arıyor. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Emeklidur 10 ay önce Şikayet Et
    Vayy bee babasını vurarak cenneti haketmiş.! Vurma yerine o kadar kardeş,babalarını -eğer zulüm yapıyorsa- biraz sertçe ikaz edebilirlerdi.Kimse kendini devlet yerine koyup başkasını bu şekilde infaz hakkına sahip değildir.Kaldı ki devlet,en ağır suçları işleyenleri bile yıllarca besliyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • muammmer 10 ay önce Şikayet Et
    kanunlar milli ve yerli olmalı.batı kanunları bizi batırıyor.yetkililer, aileler cehennem hayatı yaşıyor.imdat kolunu çoktan çekmişler.
    Cevapla
  • mağdur 2 10 ay önce Şikayet Et
    Belediye personeli nikah kıymaya yetkili, nikah sonlandırmaya yetkili değil ! O zaman nikah da kıyamasın . Farklı; fakat her iki tarafında hak ve hukukunu koruma altında tutacak aklı başında birleştirip, ayırmaya ( tarafları ) yetkili bir birim olmalı, değilse bunun çözümünü topluma bırakıp anlaşın demek ÇÖZÜM değil.
    Cevapla
  • Mağdur, 10 ay önce Şikayet Et
    Maalesef, polis olay olmadan müdahale etmiyor. Kanunlarda yorum farkı oluştuğu için devreye giren yetkili kurum veya kuruluş da yok! kaymakamlık , sosyal hizmetlere onlar hastahaneye onlar da karakola bildirmek sureti ile top çevirip zamana oynuyorlar. Sonunda üzülen yine toplum oluyor.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısın kardeşim. Bılıp bılmeden yorum yapmak çok kolay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.