İstanbul

Doğal gaz borusu patladı, elinde sigarayla çalışmaları izledi

12:46 20 Haziran 2023 2 Yorum Var
Doğal gaz borusu patladı, elinde sigarayla çalışmaları izledi

İstanbul Kadıköy’de İSKİ çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı. İGDAŞ ekiplerinin sızıntıya müdahale ettiği sırada bir vatandaş ise elindeki sigarayla çalışmaları izledi.

Durumu fark eden bir personel, şahsa tepki göstererek olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay dün saat 10.30 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar esnasında kepçe operatörünün yanlış müdahalesiyle doğal gaz borusu patladı. Kısa sürede yoğun gaz kokusunun oluştuğu sokak üzerine İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonrası patlamayla birlikte oluşan gaz sızıntısı kontrol altına alındı.

Ekipler çalışırken sigarayla başlarında bekledi

İGDAŞ ekiplerinin, doğal gaz borusunun patladığı alanda çalışma yürüttüğü sırada bir vatandaş ise elindeki sigarayla çalışmaları izledi. Durumu fark eden bir başka şahıs, sigara içen kişiyi uyararak olay yerinden uzaklaştırdı.

Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre sakini Sefa Can Mimaroğlu, “Burada çalışma yapıyorlardı. Bir anda sızıntı oluştu. İGDAŞ ekiplerini çağırdılar. 1 haftadır devam ediyor. Ne çalışması olduğunu da bilmiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Kırsehirli 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanımız çok cahil ve malesef hiçbir zaman sözle akıllanmıyorlar, hep kendilerini haklı gördükleri için malesef dayaktan başka çözüm yok.
    Cevapla
  • MİSAFİR 10 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin o havada olan gazı görebiliyor. Kendisine yakın gaz kütlesini fark etse yakmazdı.
    Cevapla
  • Sezer 10 ay önce Şikayet Et
    At kodese bunu 15 sene
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.