İstanbul

İstanbul'da satacağı kurbanlıklarını hırsızlara kaptırdı

12:01 29 Haziran 2023 -4 Yorum Var
İstanbul'da satacağı kurbanlıklarını hırsızlara kaptırdı

İstanbul Ataşehir'de bir vatandaşın ahırına giren şüpheli şahıslar, Kurban Bayramı'nda satılacak 16 küçükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı.

Olay, gece saatlerinde Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, hayvancılıkla uğraşan Ayşe Kaba'ya ait ahıra giren şüpheli şahıslar, toplam değeri 150 bin lira olan 12 adet koyun, 3 kuzu ve 1 koçu kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrası hayvan sahibi Kaba, konuya ilişkin şikayetçi oldu.

"Değeri 150 bin civarında"

Yaşanan olaya ilişkin konuşan hayvan pazarı esnafı Cafer Erbaş, "Bu hayvanlara bir sürü emek veriliyor, çalacak başka bir şey bulamadılar mı? Gerçekten yazık. Bugün baktığımızda 16 koyunun ortalama toplam değeri 150 bin civarında. 2 sene önceki bayramda da yine danalar çalınmıştı. Yapılan emek hırsızlığı" dedi.

YORUMLAR

-4 Yorum Var
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Bu Emek hırsızlarını yakalayıp asacaksın. İmanlı yetişmeyen ve Allah korkusu olmayan herkesten böyle şeyler beklenir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 9 ay önce Şikayet Et
    anlamadığım,bazen varoş semtlerde arsalıklarda gezen başıboş tavuk,ördekler görüyorum,yanında kimse yok,yani rahatça çalınabilir,kimse çalmıyorda senin kapalı ahırına girip hayvanlarını nasıl çlabiliyorlar,bi kere hayvanlar en azından bağırır,ortalığı velveleye verir,sesini duymadınız mı,
    Cevapla
  • GERÇEK 9 ay önce Şikayet Et
    koyun onlar nereye sürersen oraya gider
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.