İstanbul

Esenler'de 4 yaşındaki Bilal'in kahreden ölümü

09:36 22 Ağustos 2023 1 Yorum Var
Esenler'de 4 yaşındaki Bilal'in kahreden ölümü

İstanbul Esenler'de aracın çarptığı 4 yaşındaki Bilal Yeşilcecen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Kemer Mahallesi 911. Sokak'ta meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen araç, sokakta 4 yaşındaki Bilal Yeşilcecen'e çarptı. Kazada Bilal Yeşilcecen yaralanırken, çevredekiler araç sürücüne tepki gösterdi.   

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı çocuğa olay yerinde müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Esenler'deki özel bir hastaneye kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Bilal Yeşilcecen, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından olay yerinde ve hastane önünde çocuğun yakınları zaman zaman gerginlik çıkardı. Bu gerginlik üzerine polis güvenlik önlemi aldı. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    4 yaşındaki çocuğu sokağa bırak,sonra araba ezince tepki göster,ne biçim ana babasınız,benim evde kedilerim var,araba ezer,biri birşey yapar diye sokağa slmıyorum.
    Cevapla
  • Ben yazarım 8 ay önce Şikayet Et
    Saat 21 ve çocuk sokakta ALLAH kimsenin başına vermesin ama akşam namazından sonra çocukların sokağa çıkmaları zaten dinende uygun görülmemiş
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.