İstanbul

Telefondaki kişiye inandı, 40 bin Euro ile 300 gram altınını verdi

11:57 02 Eylül 2023 9 Yorum Var
Telefondaki kişiye inandı, 40 bin Euro ile 300 gram altınını verdi

İstanbul Küçükçekmece'de telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya inanan vatandaş, evde bulunan 40 bin Euro ile 300 gram altınını verdi.

Küçükçekmece'de 30 Ağustos'ta polise başvuran mağdur G.G.A.A., telefonla arayan bir kişi tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Mağdur ifadesinde "Beni arayıp polis olduğunu söyledi. Terör örgütü soruşturmasına adımın karıştığını, temize çıkmam için evde bulunan para ve altınları kendisine teslim etmemi istedi. Kontrol edip bana geri vereceklerdi. Ancak para ve altınları alıp ortadan kayboldular" dedi.

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis para ve altınları alan kişinin kimliğini tespit etti. Düzenlenen operasyonda şüpheli Bülent Y.(31) gözaltına alındı. Şüphelinin daha önceden 8 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Polis soruşturması sonucunda şüphelinin daha önceden de benzer dolandırıcılık olayları gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli Bülent Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • serdar uyumaz 6 ay önce Şikayet Et
    PARAYI İSTEYEN İSTİYORDA ACABA VERENDE KENDİSİNİ HİÇMİ SORGULAMIYOR benden neden para talep ediyorlar diye
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • tepki 7 ay önce Şikayet Et
    milette ne para var alo diyene ne var ise veriyor bu suclara idam cezasi verilecek direk ve yuz yil butun mallarina el konacak
    Cevapla
  • selim 7 ay önce Şikayet Et
    polis telde arayıp kimseden para altın isteyemez nasıl bir insansınız
    Cevapla
  • yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Bunları yakalayıp gerekli cezayı vermeylp salıveren devlet bunlardan daha çok suçludur. Kazıklı ceza sistemi olması lazım
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ülkemizin ne parası biter nede b öyle bozuntuları gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.