İstanbul

İstanbul'da denize giren çocuk dalgalara kapılıp kayboldu

12:18 08 Eylül 2023 1 Yorum Var
İstanbul'da denize giren çocuk dalgalara kapılıp kayboldu

İstanbul Sarıyer’de bulunan Kısırkaya Plajında arkadaşları ile birlikte denize giren 14 yaşındaki Berat Keskin kayboldu.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Sarıyer Kısırkaya Plajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzmek için Kısırkaya Plajı’na gelen 4 arkadaş, denize girdi. Dalgalara kapılan Berat Keskin (14), gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik dalgıçları, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizdeki arama çalışmalarına helikopter de destek verdi. Yapılan arama çalışmalarında Keskin’e ait henüz bir ize rastlanmadı.

Berat Keskin’in amcası Seyithan Keskin, "Yeğenimiz kayboldu, çok üzgünüz. Dün arkadaşlarıyla burada denize girmiş. Arkadaşları kurtulmuş ama maalesef kendisi kurtulamamış. Bekliyoruz, denizde de çok dalga var. Elimizden bir şey gelmiyor. Dün arkadaşlarıyla denize girmiş, eğlenmeye gelmişler. Bildiğim kadarıyla 3- 4 arkadaşıyla eğlenirken denize girmiş. Üzgünüz, Allah bize yardım etsin" dedi.

Acılı aile gözyaşları içerisinde denizde kaybolan Berat Keskin’in bulunmasını bekliyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    plaj olmayan yerlerde denize girmeyin.1 dakika içinde farkında bile olmadan kendinizi denizin ortasında bulursunuz.kara neredeydi diye bakınırsınız.isminide biliyordum ama şimdi aklıma gelmiyor akıntının ismi.akıntının oldugu yerde plaj yapılmaz.öyle kafanıza göre heryerde denize girmeyin.muhakkak plaj olmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    bence en iyi önlem,cankurtaran yeleksiz denize girilmemeli,yasaklanmalı,genc bir cankurtaran yeleği takmış olsaydı açığa sürüklense bile su üstünde kalır,kurtarılırdı,dibe batmazdı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.