İstanbul

Başkan Turan: Gençlerimizi daha azimli görüyorum

14:10 27 Eylül 2023
Başkan Turan: Gençlerimizi daha azimli görüyorum

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın gençlerle bir araya geldiği “Başkanla 25 Dakika” programı her Salı Fatih Merkez Kütüphanesi’nde devam ediyor.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, kütüphanelere kayıtlı gençleri dinlemek, onların düşüncelerini doğrudan almak ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla her Salı günü  "Başkanla 25 Dakika" programıyla Fatih Merkez Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geliyor. 

Gençlerle samimi ve içten bir sohbet ortamı oluşurken; karşılaştıkları sorunlar, beklentileri ve önerileri konuşuldu. Gençlerin Fatih’e yapıcı katkılar sağlamalarını teşvik etmek ve  onların fikirlerini dinlemek amacıyla Fatih Merkez Kütüphanesi'nin huzurlu atmosferinde gerçekleşen  toplantıda, gençler geleceğe yönelik projeler ve toplumsal meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

Başkanla 25 Dakika programında gençlerin görüşlerinin yanı sıra tecrübelerini de aktaran Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “ Fatih’e kazandırdığımız 12 kütüphanenin 220 bini aşan kayıtlı üyesi var. Bu bizi oldukça mutlu eden ve ne kadar doğru bir iş, proje yaptığımızı gösteren bir durum. Gençlerimiz buralarda kitapla büyüyor, vakit geçiriyor, zihnini, ruhunu kitapla besliyor, derslerine konforlu ortamda çalışabiliyor, sınavlarına hazırlanıyorlar. Fatih'in yeni nesil kütüphaneleri aynı zamanda mekânsal esneklikleri sayesinde sergi, konser, gösterim, konferans gibi etkinliklere de açık. Bu bakımdan, gençlerimize bilgi sunmanın yanında, sağlıklı sosyalleşme imkânı da tanıyor. Gençlerimizle kütüphanede beş on dakika bile geçirince ayrı huzur buluyorum” diyerek, onları daha azimli bulduğunu da sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.