İstanbul

Sokak ortasında dehşet: Kardeşlerin miras kavgası kanlı bitti

09:59 19 Kasım 2023 7 Yorum Var
Sokak ortasında dehşet: Kardeşlerin miras kavgası kanlı bitti

İstanbul Arnavutköy’de miras yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşler konuşmak için bir araya geldikten kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bütün akrabalar birbirine saldırmaya başlayınca silahlar patladı. Yaşanan kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, geçtiğimiz gün gece saatlerinde İslambey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, miras anlaşmazlığı yüzünden bir süredir tartışma yaşayan 2 erkek kardeş mahkemelik oldu. Mahkemede kız kardeşlerinin şahitliği üzerine anlaşmaya karar veren kardeşler bir araya gelerek problemleri çözmek istedi. Ev içerisinde konuşmaya başlayan kardeşlerin konuşması kısa süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışmaya çocuklar ve diğer akrabalar da dahil olunca olay kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Evden sokağa taşan kavgada, dakikalarca birbirine ellerine ne geçtiyse fırlatarak saldıran akrabalardan 5 kişi bıçak ve sopa darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Gece saatlerinde dakikalarca süren kavga mahalle sakinlerine de korku dolu anlar yaşattı. Yaşananlar cep telefonu kameralarınca görüntülenirken, polis ekipleri olayla alakalı çalışma başlattı.

14 kişi gözaltına alındı, zaman zaman silahlar patladı

Sokakta yaşanan kavga esnasında zaman zaman silahlar patladı. Şans eseri silahların patlaması sonucunda çıkan kurşunlar kimseye isabet etmedi. Faciadan kıl payı dönülürken, polis ekiplerinin müdahalesi esnasında kavgaya devam eden 14 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    yahu biri malın çogunu veya hepsine tamah edince herşey olur,hak ve hukuku gözeten yok,elde edince huzur buluyor mu,asla! bunun örnekleri çok. üç beş yıl sonra kardeşlerine muhtaç oluyor veya sürünüyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Allah sizi ıslah etsin.ne biçim bir millet olduk bu ne ya dininiz imanınız para mal mülk
    Cevapla
  • Zaza23 5 ay önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle cahilsiniz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ömer faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Miras olayında niye ALLAH ve Resulunun emirlerine göre hareket edilmiyor ki.???????????????????? Araştırın islami usul haricinde yapılacak taksimden asla hiç kimse mutlu olamayacaktır.....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir mal kazanmış ki baba çocuklar birbirini öldürüyor Allah'ım muhafaza eyle
    Cevapla
  • İsimsiz 5 ay önce Şikayet Et
    Baba helâl parayla alın teriyle kazandı ama evladı o kadar para göz çıktıki malasef olay buraya kadar geldi
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.