İstanbul

7 yaşındaki çocuk ölü bulundu: Apartman sakinlerinden korkunç iddia

10:32 19 Kasım 2023 10 Yorum Var
7 yaşındaki çocuk ölü bulundu: Apartman sakinlerinden korkunç iddia

İstanbul Fatih’te annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki çocuk, evde ölü bulundu. Apartman sakinleri, çocuğun bakımsızlıktan öldüğünü iddia etti.

Olay, Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı Caddesi’nde yer alan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri bir daireden kötü kokular gelmesi üzerine polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, eve girdiklerinde annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki Servet Nabıev'in cansız bedeniyle karşılaştı. Eve işten gelen annenin çocuğunun öldüğünü anlamadığı iddia edildi. Servet Nabıev’in ölü bulunduğu dairede olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Nabıev’ın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Anne ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri, çocuğun ölüm nedenini belirlemek için inceleme yaparken, apartman sakinleri tarafından hayatını kaybeden çocuğun bakımsızlık nedeniyle öldüğü iddia edildi.

7 yaşındaki çocuğun ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı

7 yaşındaki Özbekistan uyruklu Servet Nabıev'in annesi ve kardeşleri ile birlikte yaşadığı evde ölü bulunmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Minik çocuğun olay akşamı 19 yaşındaki ablası Mehribonu Nabıev ile kavga ettiği, aldığı darbeler sonrası kusan ve halsizleşen küçük çocuğun dinlenmek üzere yatağına yattığı öğrenildi. Bir süre sonra hareketsiz halde yatan çocuğun durumundan şüphelenen anne Nilufar ve abla Mehribonu, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, minik çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, anne Nilufar ve abla Mehribonu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, olay akşamı kardeşini döven abla Mehribonu ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca evde yaşayan yaşı küçük 2 çocuk da Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Siz nasıl komşusunuz öyle. Söylerkende mi utanmıyorsunuz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ksm 5 ay önce Şikayet Et
    Bi tas çorba veremediniz mi yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    Anneyi de salarsınız boşa almayın ifadesini.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Yabancı belliki ,,Özbek yada Türkmen haliba,bunları bu kadar ülkeye dolduran alçakların üzerine vaballeri.
    Cevapla
  • Adamın Biri 5 ay önce Şikayet Et
    Bir çocuğa bakamayan apartman sakinleri siz de günah çıkartın. Madem çocuğun bakımsız olduğunu biliyorsunuz neden gerekli işlemleri yapmıyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.