İstanbul

Hasımları barıştırmak isterken öldürüldü

09:48 07 Aralık 2023 12 Yorum Var
Hasımları barıştırmak isterken öldürüldü

İstanbul Sarıyer'de, kız meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu iddia edilen iki arkadaşını barıştırmak için bir araya getiren Cemil Can Çırak, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Tarabya Ömertepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre,  bir süre birlikte olan Özlem Y. ile Akif Mehmet Ö., aralarında anlaşmazlıklar çıkınca ayrıldı. Özlem Y., bir süre sonra Yunus Emre E. ile ilişki yaşamaya başladı. Kısa süren ilişkinin ardından sevgililer ayrılırken, Yunus Emre E., ilişkinin bitmesine neden olduğu iddiasıyla Akif Mehmet Ö.'ye ölüm tehditleri savurmaya başladı. Bu durumdan haberdar olan Akif Mehmet Ö.'nün arkadaşı Cemil Can Çırak da husumeti sonlandırmak ve tarafları barıştırmak için arabuluculuk yaptı. Arabuluculuk buluşmasında taraflar konuşarak ayrıldı.

ARABULUCUK BULUŞMASI SONRASI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Cemil Can Çırak, dün akşam saatlerinde Akif Mehmet Ö. ile görüştükten sonra evine gireceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Otomobil içinde, arkadaşları Yusuf B. ve Ali Emir D. ile birlikte bekleyen Yunus Emre E., Cemil Can Çırak evine gireceği sırada tabancayla ateş açtı. Göğsünden vurularak ağır şekilde yaralanan Çırak, kanlar içinde yere yığıldı. Saldırının ardından Yunus Emre E. ile arkadaşları geldikleri araca binerek olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Çırak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Burak K., Özlem Y. ve Akif Mehmet Ö.'nün ifadesine başvurdu. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Yunus Emre E. olduğunun belirlenmesi üzerine polis harekete geçti. Yunus Emre E., saldırı sırasında yanında bulunan kişilerle birlikte Maden Mahallesi'ndeki bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Sinan 4 ay önce Şikayet Et
    Bence karismamalı bazı olaylara iyilik yapayım derken hayatından oldu kız meselesi varsa uzak durun hayatta karışmayın bugün barışla yarın otekiyle konuşur o cezaevine girer kız gider başkasıyla arkadaşlık yapar olan arabucuya oldu yazık oldu kız meselesinden uzak durun karışmayın
    Cevapla
  • Hakan 4 ay önce Şikayet Et
    kisas da hayat vardir ayet var..
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Haberin hiçbir yerinde ahlak yok. Çok mu gerekliydi. Su destisi su yolunda kırılır.
    Cevapla
  • Yakurt 4 ay önce Şikayet Et
    Kaçak silah bulundurmanin cezasız olduğu yerde böyle durumlar kaçınılmaz. Silahsız kimse yok gibi.
    Cevapla
  • Hidocan 4 ay önce Şikayet Et
    Idam gelmezse daha böyle sacma sapan serserilerin insanlarin hayatini maf ettigini cok duyariz, o kizda yarin birini bulur hayatina devam eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.