İstanbul

İstanbul'da dehşet: ATM'den para çekerken öldürüldü

15:37 23 Aralık 2023 6 Yorum Var
İstanbul'da dehşet: ATM'den para çekerken öldürüldü

İstanbul Pendik'te 37 yaşındaki Emrah A. , ATM'den para çektiği esnada arkasından gelen saldırgan tarafından başından vurularak öldürüldü.



Olay, saat 12.00 sıralarında Güllübağlar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Emrah A. para çekmek için aracından inerek ATM'ye gitti. ATM'de işlem yaptığı esnada arkasından gelen saldırgan, iş adamı Emrah A.'nın başına bir el ateş etti. Emrah A. kanlar içinde yere yığılırken şüpheli olay yerinden kaçtı. Şüpheli olay yerinden kaçarken cinayet sırasında taktığı eldiveni boş araziye attı. İhbar üzerine olay yerinde polis ve acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emrah A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde cadde trafiğe kapatılarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelemeler yapıldı. Yapılan incelemenin ardından Emrah A.'nın cesedi otopsi işlemleri için adli tıp morguna kaldırıldı. Cinayet sonrası kaçan saldırganı yakalama çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • zafergülten 4 ay önce Şikayet Et
    AKP nin yaptığı en kötü icraat idamı kaldırıp 2005 de çıkardığı yasayla suçluların savcılıkça çoğunlukla salıverilmesini,ve cezaevlerini 25-30 kişilik kaloriferli,sıcak su banyolu,televizyonu,yemek solonu olan adeta bir otele dönüştürmesi oldu,öyleki cezaevine giren kişi dışarda bulamadığı şeyi cezaevinde buluyor. 3 öğün yemek,rahat yatak,sıcak yer vs
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kaç oldu? 4 ay önce Şikayet Et
    İdamın kısasın gelmesine bir adım daha yaklaştıkmı acaba? Daha kaç kişinin caniler katiller tarafından öldürülmesi gerekiyor? Polis yakalıyor,savcı ağır ceza istiyor hakimler katile acıyor, indirim yapıyor. Maktule acıyan yok,yetimlerine acıyan yok.
    Cevapla
  • hasan 4 ay önce Şikayet Et
    İDAM şart
    Cevapla
  • emekli misafir 4 ay önce Şikayet Et
    katiller için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • yalnızkurt 4 ay önce Şikayet Et
    İdam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.