İstanbul

Durdurulan otomobil silah deposu çıktı

14:40 13 Ocak 2024 6 Yorum Var
Durdurulan otomobil silah deposu çıktı

İstanbul Bağcılar’da şüpheli bir otomobili durduran polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. Aracın içerisinde ve şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 86 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Kazımkarabekir Mahallesi’nde şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek ele geçirilirken B.A. ve yanındaki F.A. gözaltına alındı. Zanlılar ile ilgili araştırmalarını derinleştiren polis, savcılıktan alınan izinle şüphelilerin ev ve işyerlerine ait adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlar ve araçtaki yapılan aramalar ile birlikte toplam 86 pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına şüpheliler, sorgulanmak üzere Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Araçta yakalanan zanlılardan F.A. adli makamlarca ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. B.A. isimli şüphelinin ise silah ticareti suçundan dün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, otomobilde ve evde ele geçirilen tüfeklerin Türkiye’de iç piyasaya üretimi yasak olan pompalı av tüfekleri olduğu iddia edilerek silahların yasa dışı yollarla ticaretinin yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    aslan parçaları fırsat vermemiş nefes aldırmıyorlar maaşallah
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    demekki adamlar tek tip silah ticareti yapıyorlar karışık guruşuk iş yapmıyorlar.
    Cevapla
  • Osman Bube 3 ay önce Şikayet Et
    Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmaz umarım, idam şart.
    Cevapla
  • Tayfun 3 ay önce Şikayet Et
    Bu silahlar hiç bir işe yaramazlar. merdiven altı silahlar olup tek atımlıktırlar. Başka da bir halta yaramazla. İnternette kurusıkıdan daha fazla satıldığını bilmiyen mi var
    Cevapla
  • aga 3 ay önce Şikayet Et
    Pkk nın sa salın gitsin. Suçlu yu daha nasıl övebilirdik ki bilmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.