İstanbul

Arıza yapan araç motosikletli kuryenin sonu oldu

17:18 13 Ocak 2024 3 Yorum Var
Arıza yapan araç motosikletli kuryenin sonu oldu

İstanbul Esenyurt’ta E-5 Karayolu'nda arıza yapan park halindeki araca vuran motosikletli kurye, hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde E-5 Karayolu Esenyurt Saadetdere mevkii Beylikdüzü istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E-5 Karayolu üzerinde sağ şeritte arıza yaptığı gerekçesiyle duran 34 BIG 500 plakalı otomobile motosikletiyle arkadan vuran Muhammet Ali Moral, ağır yaralandı. Kaza sonrası diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Moral, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Moral burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, araç arızası yaptığı söylenen sürücünün de ifadesi için emniyete götürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Trafik kurallarına uymak mecburiyeti var kurallara uyulmazsa kaza riski var.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • atilla 3 ay önce Şikayet Et
    B,lhassa gece saatlerinde herhangi bir nedenle kenara çekilen araçlar mutlaka 4 luleri yakmalı diger sürücülerın görebilecegi skilde güvenlik önlemlerini almalıdırlar .Motor kullananlarda aksam çok daha dikkatli kullanmalılar ,aradan sıyrriıp gideyim fikri olmamalı. Motorun kaportası kullanandır
    Cevapla
  • Salih Karabulut 3 ay önce Şikayet Et
    "İstanbul merkeze ineyim" dedim. Sağımdan bir kurye beni sola ittirdi. Baktım soldan başka kurye zikzak yaparak beni sağa ittirdi. Allah'tan kılpayı ikisine de dokunmadan kurtardım. En çok yapılan hata en sağdakini de sağlayıp emniyet şeridine dalmaları. Ya duran araca vurup kendileri ölüyorlar ya da lastiğini değiştireni, çekici bekleyeni... Bu diğer araçlar için de geçerli.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.