İstanbul

İstanbul'da akılalmaz olay: Silahlı gençler rastgele ateş açtı

12:51 22 Şubat 2024 4 Yorum Var
İstanbul'da akılalmaz olay: Silahlı gençler rastgele ateş açtı

İstanbul Kartal’da ara sokağa giren silahlı gençler rastgele sağa sola ateş etti. Kurşunlar çevredeki dükkanların camına ve arabalara isabet etti.

Olay, Kartal Gümüşpınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde geçtiğimiz gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen 4 genç ara sokağa girerek sağa sola rastgele ateş açtı. Saniyeler sonra 2 şahıs kaçarak uzaklaşırken, kurşunlar çevrede bulunan dükkanların camına ve arabalara isabet etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Mahalle esnaflarından Özkan Özdemir, “Gece 3 buçuk gibi 4 şahıs geliyor. Bir kurşunlama olayı. Sağa sola rastgele edilmiş. Olay o şekilde olmuş. Yaralı ya da can kaybı yok. Sadece esnafların camlarında kırıklar var. Benim de dükkanımın tabelasına mermi isabet etmiş” dedi.



YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Sakaryalı 2 ay önce Şikayet Et
    Terör şekil değiştirdi.Vatanı güvensiz bir ortam haline getirme peşindeler. Cami salıdırıları, plakasız kamyon dehşeti, neden yer vermedin, say say bitmez.
    Cevapla
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    devam her kanalda mafya dizileri oynatmaya.gençler komedi dizileri seyretse komedyenlere özenecek.mafya dizileri olunca her kanalda mafyalara özeniyorlar.rtük mafya dizilerini yasaklasın.
    Cevapla
  • kemal 2 ay önce Şikayet Et
    gençler mi? teröristler desek
    Cevapla
  • polat 2 ay önce Şikayet Et
    silahlı gençler ne demek? anarşistler çok mu yaşlı, düzene karşı gelen herkes suçludur. genci, yaşlısı, erkeği, kadını olmaz.
    Cevapla
  • Korku dolu 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar aç kalmış esnafın ümüğüne çöken para tırtıklayan çete örgüt mensupları önlemler alınmazsa bunlar seçimleride kana bularlar emniyet uyuma topla bunları esnaf rahatlasın
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da yaşanmaz intibaı vermeye çalışıyorlar. Türkiye'yi kaosa sürüklemek istiyorlar. Bunlar suçüstü yapıldıkları yerde temizlenmelidir. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.