İstanbul

Gaziosmanpaşa’da 2 tenis kortu ve 1 futbol sahası hizmete açıldı

11:42 21 Mart 2024
Gaziosmanpaşa’da 2 tenis kortu ve 1 futbol sahası hizmete açıldı

"Spor Vadisi Projesi" kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 2 tenis kortu ile 1 futbol sahası, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.



İlçe tarihinin en kapsamlı spor yatırımlarının hayata geçtiği Gaziosmanpaşa’da vatandaşlar, yeni spor alanlarına kavuşmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi Kemal Şeker Bulvarı’nda yürütülen Spor Vadisi Projesi kapsamında 2 tenis kortu, 150 kişilik tribünlü 1 futbol sahası, soyunma odaları ve idari birimlerin yapımı tamamlanarak, hizmete sunuldu. Açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile davetliler katıldı.

“BUGÜNE KADAR VERDİĞİMİZ SÖZLERİ NASIL TUTTUYSAK, YİNE TUTACAĞIZ”

Programın açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Burası boş bir hafriyat alanıydı. Terk edilmiş bir yerdi. Bugün açacağımız tenis kortları, halı sahalar ile birlikte idare yönetim tesisini ve sonrasında da gençlerimize müjde olarak açacağımız buz pistini de buraya ilave ederek yürüyüş yolları, dinlenme alanları, bisiklet yolları ve diğer hizmet alanlarıyla burasını Gençlik ve Spor Vadisi yapacağız. Biz bugüne kadar verdiğimiz sözleri nasıl tuttuysak, yine tutacağız. Yeşil alanları, yürüyüş yolları, spor tesisleri, yüzme havuzları ile birlikte önümüzdeki dönemde burası halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.