Esenler'de 'EMEK Yıl Sonu Sergisi' görücüye çıkıyor

Esenler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Esenler Meslek Edindirme Kursları (EMEK), 2024-2025 eğitim dönemini sergiyle taçlandıracak.
Esenler'de yaşayan vatandaşların kişisel gelişimlerini destekleyerek yeteneklerini mesleğe dönüştürmesini sağlayan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler, "Meslek Edindirme Kursları Sezon Sonu Sergisi" ile görücüye çıkacak.
KURSİYERLERİN EL EMEKLERİ GÖZ NURLARI SERGİLENCEK
Dikiş, çini, epoksi, amigurumi, iğne oyası, kuaförlük, mutfak sanatları ve pastacılık gibi geniş bir yelpazeye sahip alanlarda eğitimini tamamlayan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açacak.
NE ZAMAN ZİYARETE AÇILACAK?
Sertifika töreni, canlı atölye uygulamaları ve müzik dinletilerinin yapılacağı açılış programına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'da katılacak.
23 Mayıs Cuma günü saat 15.00'te açılan sergi, 25 Mayıs’a kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.
YORUMLAR