Beşiktaş'ta şüpheli ölüm: Arkadaşları tarafından asılı halde bulundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren'in oğlu Cemre Öğren (32), arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu.
Olay, 19 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, sinema sektöründe kameramanlık yaptığı öğrenilen Cemre Öğren'den bir süre haber alamayan arkadaşları, evine giderek çilingir yardımıyla kapıyı açtılar.
ASILI HALDE BULUNDU
Eve giren gençler, Öğren'i pencereye asılmış halde buldu.
Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Öğren'nin cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
TELEFONUNUN AÇILMASINI İSTEDİ
Polisin yaptığı çalışmada, Cemre Öğren'in telefonunun şifresinin yazılı olduğu bir not bulunduğu, notta ise "veda" ifadesiyle birlikte gülücük ve kalp emojileri olduğu görüldü.
Öğren'in, telefonunun açılmasını istediğine dair bir not bıraktığı da tespit edildi. Yaklaşık iki hafta önce kız arkadaşından ayrıldığı, son olarak da olaydan önceki akşam arkadaşlarıyla görüştüğü tespit edildi.
Öğren'in yasa dışı yola başvurarak borçlandığı bilgisine ulaşıldı.
ÖZGÜR ÖZEL CENAZEYE KATILDI
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Emine Dilek Öğren'in oğlu olan Cemre Öğren'in cenazesi, çarşamba günü memleketi Manisa'ya götürüldü.
Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.
Öğren, Şehzadeler Hatuniye Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze sonrası Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.
YORUMLAR
4 Yorum Var