Küçükçekmece'de çarşaf faciası! 2 genç kız, evden kaçarken 3'üncü kattan düştü
İstanbul Küçükçekmece’de yetiştirme yurdundan kaçıp geldikten sonra babasının eve kilitlediği H.U. (16) ve arkadaşı A.R. (16), 3'üncü katın penceresinden kaçmaya çalışırken sarkıttıkları çarşafın kopması sonucu düşerek ağır yaralandı.
Olay, Gültepe Mahallesi İkbal Sokakta bulunan 5 katlı apartmanın 3'üncü katında sabah saatlerinde meydana geldi. Bir süre önce eşini kaybeden Ö.U., kızı H.U.'yu yetiştirme yurduna verdi.
İddiaya göre, H.U., bugün arkadaşı A.R. ile birlikte yurttan kaçarak babasının evine geldi.

İKİ KIZI ODAYA KİLİTLEYEREK YURT YETKİLİLERİNE HABER VERDİ
Durumu fark eden Ö.U., kızını ve arkadaşını dışarı çıkmamaları için odaya kilitledikten sonra yurt yetkililerine bildirdi.
Bunun üzerine kızlar, binanın 3'üncü katındaki dairenin penceresinden çarşaf sarkıtarak kaçmak istedi. Ancak aşağıya inmeye çalıştıkları sırada çarşafın kopmasıyla kızlardan biri zemine, diğeri ise kömürlük çatısına düştü.

YARALILARDAN BİRİNİN HAYATİ TEHLİSE VAR
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye götürdü. Yaralılardan A.R.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hatay'da şoke eden olay! Toprağı sürdü 699 bin TL ceza yedi
IBAN kâbusu! 250 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya
Burdur'da "dur" ihtarına uymayan sürüye cep yakan ceza! Aracını satsa ödeyemez
Çankırı'da feci kaza! Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 1 yaralı
Eve gizlice girdi: Genç kadını ve annesini bıçakladı! Olay anının görüntüsü ortaya çıktı
BABA GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri dairede incelemelerde bulundu. Ekipler baba Ö.U.’yu gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

YORUMLAR
1 Yorum Var