İzmir

İzmir'de 13 yaşındaki kız kayıp

15:04 23 Ağustos 2015
İzmir'de 13 yaşındaki kız kayıp

Karabağlar ilçesinde anneannesine gitmek için evinden ayrılan 13 yaşındaki Yağmur Kırtay'dan bir gündür haber alınamıyor

Karabağlar ilçesinde anneannesi gitmek için evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 3 yaşındaki Yağmur Kırtay'ın bulunması için çalışma başlatıldı. 

Yağmur Kırtay'ın annesi Alev Özaskan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızı Yağmur'un dün Yeşilyurt semtindeki evlerinden, arka sokakta oturan anneannesinin evine gitmek için ayrıldığını daha sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi. 

Kızının anneannesine gitmediğinin anlaşılması üzerine polise kayıp başvurusunda bulunduklarını anlatan Özaskan, "Kızımın cep telefonu ve kimliği yanında değil, yanına hiç para almadı. Sosyal medyadaki hesaplarını kontrol ettim ancak şüpheli bir durum göremedim. Aramadığımız yer ve arkadaşı kalmadı" dedi.

Sosyal paylaşım sitelerinde kızına ulaşamadıkları yönünde paylaşımlarda bulunup yardım isteyen anne Özaskan, "Kızım böyle bir şeyi yapacak, evden kaçacak biri değildi. Zaten evden kaçacak olsa yanına para alıp hazırlık yapardı. Kızımın bulunması için yardım istiyorum"  diye konuştu.

Polis, Yağmur'un bulunması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.