İzmir

Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları

18:22 08 Eylül 2015
Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Biz de bu vatan için şehit düşmeye hazırız" dedi.

İnegölspor maçı hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan Manisasporlu teknik heyet ve futbolcular, terör saldırılarında şehit olanlar için Türk Bayrağı etrafında bir araya gelerek, şehitleri andı.

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, terörü lanetlediklerini belirterek, "Şehit olan askerlerimize, polislerimize Allah'tan rahmet, aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı'na başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Biz de bu vatan için şehir düşmeye hazırız" diye konuştu.

 

- 1461 Trabzon'dan başsağlığı mesajı

 

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-beyaz-mavili kulübünün internet sitesindeki açıklamada, "Hakkari Dağlıca'da yaşanan hain saldırının ardından bugün Iğdır'da yaşanan terör saldırısı bizleri derinden üzmüştür. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletimize başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.