İzmir

İzmir Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

12:21 12 Eylül 2015
İzmir Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

İzmir Emniyet Müdürlüğünde terfi eden 74 emniyet müdürü ve emniyet amiri için rütbe ve plaket takdimi töreni düzenlendi

İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve terfi eden 74 rütbeli personele yeni rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terfi ve atama kararlarının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personel için İzmir Valiliği Mavi Salonda 74 emniyet müdürü ve emniyet amiri için rütbe ve plaket takdimi töreni düzenlendi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın da katıldığı törende konuşan, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, terfi eden değişik rütbelerdeki emniyet personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 5, 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 19, 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 25, Emniyet Amiri rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 21, Başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine terfi eden 4 personele yeni rütbeleri takılarak, plaket takdim edildi. 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.