İzmir

Kalkınma Bakanı Doğan İzmir'de

16:06 16 Eylül 2015
Kalkınma Bakanı Doğan İzmir'de

"(Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet yürüyüşü) Doğal, demokratik tepkidir, demokrasinin içinde var olması gereken duruştur, saygıyla karşılıyoruz"

Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşünü doğal, demokratik bir tepki olarak gördüklerini ve saygıyla karşıladıklarını söyledi. 

Doğan, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayicilerin sorunlarını dinlediklerini belirtti. 

Türkiye'nin ciddi meseleleri olduğunu ifade eden Doğan, sanayicinin de güvenli bir ortam aradığını kaydetti. 

Kendilerine düşen görevi yerine getirmek istediklerini vurgulayan Doğan, "Ülkemiz, ortak vatanımızdır. 7 Haziran şartlarına dönme konusunda hemfikiriz" dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütünün öncülüğünde yarın Ankara Sıhhiye Meydanı'nda başlayacak, "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşüne ilişkin değerlendirmede de bulunan Bakan Doğan, "Doğal demokratik tepkidir, demokrasinin içinde var olması gereken duruştur, saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.