İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

16:33 30 Eylül 2015
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"Bu ülkeyi daha iyiye götürmek, en iyisini yapabilmemiz için üniversitelerin, akademisyelerin desteğine ihtiyacımız var"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nükhet Hotar, ülkeyi daha iyiye götürebilmek adına üniversitelerin, akademisyenlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hotar, İzmir'deki üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Akademisyenlerin taleplerini dinleyen Hotar, AK Parti olarak her zaman halk için çalıştıklarını, halka hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti.

Üniversitelerin sorunlarının, akademisyenlerin istek ve taleplerinin Ankara'ya bildirilmesi ve çözüme ulaştırılmasında takipçi olacaklarını vurgulayan Hotar, 14 yıllık siyasi hayatında kendisine en keyif veren taleplerin üniversitelerden geldiğini ifadesini kullandı.

Taleplerin birçoğunu karşılayarak hizmet ettiklerine dikkati çeken Hotar, şunları kaydetti:

"Vatandaşlara, halkımıza hizmet etmek çok önemli ama akademisyen çevreme ufak bir katkım bile olduğunu bilmem, bana büyük bir gurur veriyor. O yüzden bana bu şansı bir daha veren herkese teşekkür ediyorum. Ben ülkem ve İzmir için hizmet edebilmeyi gönülden istiyorum. Fakat bu hizmeti sağlayabilmemiz için güçlü olmamız, AK Partimizin sizin de desteğiyle tek başına iktidara gelmesi lazım. Bu ülkeyi daha iyiye götürmek, en iyisini yapabilmemiz adına üniversitelerin, akademisyenlerin desteğine ihtiyacımız var. Ben bir kadın, bir akademisyen ve bir İzmirli olarak bu görevi yapmaktan ayrı bir onur duyuyorum. Önceki dönemlerde eksiklerimiz olmuş olabilir fakat biz bunları tamamlamak için her zaman herkese açığız ve hazırız. Bizim bu toplantıdaki amacımız, ülkemizin içinde bulunduğu şartları iyileştirmeye, kazanımlarımızı devam ettirmeye, hatalarımızı, eksiklerimizi gidermeye hazır olduğumuzu belirtmektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.