İzmir

Genel seçime doğru

13:18 21 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, yerli ve yabancı yatırımcıların ancak güvenin, istikrarın bulunduğu ülkeye yatırım yapacağını bildirdi.

AK Parti İzmir Seçim Koordinasyon Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hotar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Aliağa ilçesinde Petkim AŞ'yi ziyaret etti.

Ziyarette, SOCAR Türkiye Üst Yöneticisi Kenan Yavuz, Hotar'a yapımı süren Petkim yükleme limanı ve Star Rafinesi hakkında bilgi verdi.

İşçilerle yemekte bir araya gelen Hotar, Türkiye'nin gurur kaynağı yatırımları yerinde görmek istediğini, tesisleri gezdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gurur duyduğunu belirtti.

AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidara gelerek güven ortamını tekrar sağlayacağını ifade eden Hotar, şunları kaydetti:

"Ekonomimiz her ne kadar dayanıklı olsa da hükümetin kurulamamasından doğan bir risk beklentisi var. Henüz kurulmuş bir hükümet yok. Maalesef yine terör olayları canlanmış durumda. 1 Kasım seçimleri sonrası, inşallah AK Parti'yi tek başına iktidara getirerek bunları gidereceğiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinin öncesinde olduğu gibi ülkemizin kazanımları 1 Kasım'dan sonra da devam edecek. Ekonomimiz daha da yükselen değerlere ulaşacak. İnşallah işsiz kimse kalmayacak."

Çalışma şartlarının iyileşeceği bir ülke hayal ettiklerini bildiren Hotar, "Bunun için çalışıyoruz. Bunların hayata geçmesi için ülkemizde istikrar ve güven olmalı. Çünkü hem yerli hem yabancı yatırımcılar, ancak istikrarın, güvenin olduğu, yarınlarının ne olacağını görebildikleri bir ülkeye yatırım yapar. Aksi durumunda hem yerli hem yabancı yatırımcılar bundan vazgeçerse, hepimiz için tehlikeli günler bizleri bekler" değerlendirmesinde bulundu.

Hotar, 1 Kasım seçiminde, ülkenin kazanımlarını korumak, gelişmeleri sürdürmek ve daha iyi Türkiye için destek beklediklerini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.