İzmir

Ekrem Pakdemirli'nin sağlık durumu

17:12 22 Ekim 2015
Ekrem Pakdemirli'nin sağlık durumu

Manisa'da dün başına traktörün aparatı çarparak yaralanan Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün başını çarpması suretiyle yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pakdemirli'nin burada beyin cerrahi uzmanlarınca ameliyata alındığı belirtildi. 

Hastanın daha sonra CBÜ Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Ünitesi'nde müşahede altına alındığı kaydedilen açıklamada, hastanın bugün sabah yapılan beyin tomografisi kontrolünde, ilk ameliyatın yapıldığı bölgede boşaltılması gereken kan birikintisinin geliştiğinin saptanması üzerine tekrar ameliyata alındığı aktarıldı.

 İkinci ameliyatın başarıyla sonuçlandığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Gerekli müdahale yapılarak beynin bası altında kalması önlenmiştir. Ameliyat sonrası dönemde bir süre uyutularak izlem ve tıbbi tedavisi sürdürülecektir. Belirli zaman aralıkları ile yapılacak olan beyin tomografisi kontrolleriyle hasta Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakımı Ünitesinde izlenmeye devam edecek ve tıbbi tedavisi burada sürdürülecektir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.