İzmir

Becker 35 Albatros Kulübü Başkanı Kebir:

11:04 25 Ekim 2015
Becker 35 Albatros Kulübü Başkanı Kebir:

"Amacımız 'karar ver' isimli sosyal sorumluluk projesini tüm Türkiye'ye yaymak"

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Becker 35 Albatros Kulübü'nün başkanı Volkan Kebir, kadın haklarına yönelik başlattıkları "Karar ver" isimli sosyal sorumluluk projesini ülke geneline yaymak istediklerini belirtti.

Kebir, yaptığı yazılı açıklamada, "Karar Ver" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri 1. Becker Karar Ver Cup'ta kazananın kadınlar olduğunu belirtti.

Organizasyonu her yıl düzenleme kararı aldıklarını kaydeden Kebir, "İzmir'i kadın haklarının savunulması için lokomotif kent olarak görüyoruz. Amacımız 'karar ver' isimli sosyal sorumluluk projesini tüm Türkiye'ye yaymak. Bunun için de turnuvayı her yıl düzenleyeceğiz" dedi.

Becker 35 Albatros'un ev sahipliğinde Ekiz Yumurta Foça, Karşıyaka Belediyespor ve Bayraklı Belediyespor'un katıldığı turnuvada oyuncular her maça "Karar Ver Çünkü Gelecek Kadınlarındır", "Kadın Cinayetine Hayır", "Şiddete Maruz Kalmadan Şiddeti Engelleyen Ol", "Dünyanın Söz Ettiği Başarılı Bir Birey Ol", "Çocuk Gelinliğe Hayır" "Kendi Geleceğine Yön Ver, Özgür Ol" gibi pankartlarla çıktılar.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.