İzmir

Türkiye sandık başında

12:06 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, oyunu kullandı.

Karşıyaka ilçesi Mavişehir İlkokuluna oy kullanmaya gelen Hotar, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Hotar, 1319 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Anayasanın emrettiği şekilde seçimlerin yenilendiğini belirterek 1 Kasım seçiminin ülkenin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Hotar, seçimlerden çocukların daha rahat yaşayabileceği bir Türkiye sonucunun çıkmasını dilediğini ifade ederek, "Ülkemizin elde ettiği kazanımları bundan sonraki süreçte riske atmama ve bunları daha da geliştirme gibi çok hassas bir dönemin olduğunu hep beraber izliyoruz. İnşallah bu seçim bunlara imkan sağlayacak, hep birlikte daha iyi bir ülkede yaşamamızı sağlayacak sonuçlar getirsin. Genel olarak İzmir'deki seçim ortamına ve atmosferine baktığımızda sanıyorum vatandaşlarımızın yüksek bir katılım oranı olacak. Gayet güzel, sakin insanların birbirine saygılı olduğu bir ortamı da görüyoruz" dedi. 

Seçim sonuçlarını Ankara'daki AK Parti Genel Merkezinden takip edeceğini aktaran Nükhet Hotar, seçim sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gerçekleştireceği balkon konuşmasında ekip olarak yanında bulunacaklarını kaydetti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.