İzmir

Ekiz Yumurta Foça Basketbol Antrenörü Okerman:

14:05 06 Kasım 2015
Ekiz Yumurta Foça Basketbol Antrenörü Okerman:

"İzmir takımları olarak Bölgesel Lig'de yaşadığımız rekabeti Süper Lig'de yaşamayı ümit ediyoruz"

 Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu ilk maçında pazar günü Uşak'ta Anadolu 64'le karşılaşacak Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un antrenörü Erman Okerman, "İzmir takımları olarak Bölgesel Lig'de yaşadığımız rekabeti Süper Lig'de yaşamayı ümit ediyoruz" dedi.

Okerman, yaptığı yazılı açıklamada, Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un organizasyonunun kaliteli ve uzun vadeli plan yapılmaya uygun bir yapıda olduğu için bölgesel basketbol ligde çalışmayı kabul ettiğini belirtti.

Hedeflerinin 3 yıl sonra Süper Lig'de yer almak olduğunu kaydeden Okerman, açıklamada şu ifadelere verdi:

"Şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurduk ve transfer çalışmalarımız halen devam ediyor. Konak Belediyespor'dan sonra yine aynı ekiple Ekiz Yumurta ve Foça'nın adını en üst düzey liglerde duyurmak istiyoruz. Altısı kendi ligimizde olmak üzere 7 İzmir takımı kadın basketbol liglerinde mücadele edecek. Bu İzmir tarihinde görülmemiş bir sayı. Umarım kadın basketbolunun İzmir'deki bu popülaritesi artarak devam eder. Rekabetin artması kaliteyi de yükseltecektir. En büyük isteğimiz iki İzmir takımının üst lige çıkması. İzmir takımları olarak Bölgesel Lig'de yaşadığımız rekabeti Süper Lig'de yaşamayı ümit ediyoruz."

Karşılaşmalarını Foça Bağarası'ndaki Öğretmen Cihan Tınaztepe Spor Salonu'nda oynayacaklarını kaydeden Okerman, "Pazar günleri saat 16'da oynayacağız. İzmirli basketbolseverleri artık pazar günleri hem eğlenmek hem de güzel bir basketbol izlemek için Foça'ya davet ediyoruz" dedi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.