İzmir

Aktarların gündemini televizyon programları belirliyor

12:47 16 Kasım 2015
Aktarların gündemini televizyon programları belirliyor

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte televizyon programlarında bitkisel ürün ve şifalı bitkilerin tanıtımının yapılması aktarlara ilgiyi arttırdı. 

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda aktarlık yapan Yılmaz Yelken, AA muhabirine yaptığı açıklamada televizyon ve radyo programlarının yanı sıra gazetedeki haberlerin satışlarını doğrudan etkilediğini belirterek, gerek görsel gerekse yazılı basının gündemini takip ederek satış stratejilerini geliştirdiklerini söyledi. 

İnsanların basında uzmanların tavsiye ettiği ürünleri daha çok tercih ettiğini vurgulayan Yelken, "Bazen bizim de bu programları takip edemediğimiz oluyor. Gelen talebe göre hangi ürünün televizyonda çıkıp çıkmadığını anlıyoruz artık" ifadelerini kullandı. 

"En çok televizyon programı, gazete ve radyolar bizim satışımızı etkiliyor. Biz de satış stratejimizi mevsime ve televizyon programlarına göre belirliyoruz" diyen Yelken, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte vatandaşların vücut direncini artırıcı bitkilere yöneldiğine işaret etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.