İzmir

AA İzmir Bölge Müdürlüğüne ziyaret

13:59 18 Kasım 2015
AA İzmir Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Demir ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytaç, AA İzmir Bölge Müdürü Güldaş'ı ziyaret etti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Şehzadeler ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Demir, Manisa'da yeni kurulan 2 merkez ilçeden biri olan Şehzadeler'de hızlı bir şekilde kurumsal kimliği oturttuklarını ve halkın beklentileri doğrultusunda başladıkları hizmetleri sürdürdüklerini ifade etti. Demir, bu hizmetlerin duyurulması konusunda AA'nın saygın habercilik ilkesiyle çalıştığını ve kamu adına habercilik yaptığını dile getirdi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytaç ise AA'nın Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulması için üstlendiği misyonu layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.

AA'nın teknolojik yapısı ve tecrübeli personel yapısıyla son yıllarda büyük bir atılım içinde olmasını memnuniyetle takip ettiklerini kaydeden Aytaç, doğru, tarafsız, hızlı ve etik habercilik ilkeleriyle güven veren bir kurum olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AA İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş da Manisa'nın Ege Bölgesi ve Türkiye için önemli bir yerinin olduğuna işaret etti.

Güldaş, AA'nın yurt içi ve dışındaki yapılanması hakkında da bilgiler verdi.

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.