İzmir

Altınordu'dan sponsor önerisi

13:01 09 Aralık 2015
Altınordu'dan sponsor önerisi

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Gelişim Liglerinin sponsorunun, çocuklara yararlı ürünler üreten firmalardan biri olmasını önerdi. 

Özkan, kulübün internet sitesinde, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e hitaben yazdığı yazıda, 8 yıl önce Akademi Ligleri sponsorunun bir içecek firması olduğunu öğrendiğinde, o dönemin futbol gelişim direktörü Ahmet Güvener'i aradığını ve sponsorun gençlik geliştirme kavramı ile uyuşmadığını söylediğini belirtti.

Güvener'in yepyeni bir oluşum olduğu için sponsor seçemeyeceklerini aktardığını bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Bunun üzerinden 8 yıl geçti. Tam 8 yıldır çocuklarımıza 'kolalı içecek içmeyin, dişinizi her gün fırçalayın, temiz olun, elinizi yüzünüzü yıkayın, tırnaklarınızı kesin, sabahları günaydın, sonraları merhaba deyin, başınız dik yürüyün, güler yüzlü ve yardımsever olun, yurdunuzu sevin' deyip deyip duruyoruz. Her sezon sonu Antalya'daki final müsabakalarında kaç defa çocuklarım bana gelip, 'başkanım siz kola içmeyin diyorsunuz ama bizim turnuvanın adı bile kolalı içecek reklamı' dedi. Gelişim Liglerinin sponsoru, çocuklarımıza yararlı ürünler üreten firmalarımızdan biri olsun artık. Kolacılar yeterince oldular, kendilerine çok teşekkür ederiz ama çekilsinler artık lütfen. Mesela sıra 'sütçü'lerde olsun. Birleşsinler, 8-10 yıl da onlar götürsünler bu sponsorluğu."

Özkan, A Milli Takımı'nın "Milli Takım Taraftar Kulübü" üyeliğine tüm sporcular ve antrenörler için başvuru yaptıklarını belirterek, "Toplu alımla ilgili indirim beklediğimizi belirtmek isterim. İnşallah Fransa'da A Milli Takımımızın yanında olacağız ve Avrupa'daki vatandaşlarımızla mutlu günler yaşayacağız" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.