İzmir

Göztepe Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

12:46 14 Aralık 2015
Göztepe Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

"İkinci devrede de en kötü dördüncü olup Göztepemizi Avrupa kupalarında temsil etmek istiyoruz"

Erkekler Hentbol Süper Lig'de ilk devreyi deplasmandaki Merzifon Belediyespor galibiyetiyle tamamlayan Göztepe'nin antrenörü Ferudun Dorak, "İkinci devrede de en kötü dördüncü olup Göztepemizi Avrupa kupalarında temsil etmek istiyoruz" dedi.

Göztepe Antrenörü Ferudun Dorak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk defa mücadele eden bir ekip olarak ligin başında adaptasyon süreci yaşadıklarını söyledi.

Kalecilerinin dışında Türk oyuncularla mücadele ettiklerini hatırlatan Dorak, şöyle konuştu:

"Ligde ilk devreyi 16 puanla 3. sırada bitirdik. Lige baktığımızda oyuncu kapasitesi olarak iyi konumda olan Beşiktaş'ın dışındaki 8 takım birbirine denk takımlar. Yabancı oyuncular takımlar arasında dengeyi bozabiliyor ama biz dinamik bir ekibiz ve hızlı oynuyoruz. İkinci devrede de aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Ligin başında ilk 4 hedefini koymuştuk. Devre arasında diğer takımların transfer yapacaklarını tahmin ediyoruz, biz de bütçemize göre takviye yapabiliriz, bunu önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz. İkinci devrede de en kötü dördüncü olup Göztepemizi Avrupa kupalarında temsil etmek istiyoruz."

Dorak, Ankara'da oynayacakları Türkiye Kupası maçları için de düşüncelerinin ilk 2'ye girip son 8 takım arasına kalmak olduğunu kaydetti.

Bu sezon yükseldiği ligde ilk devrede oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Göztepe, 16 puanla lider Beşiktaş Mogaz'ın 6 puan gerisinde 3. sırada yer aldı.

Türkiye Kupası son 16 turunda Ankara'daki B Grubu maçlarında mücadele edecek Göztepe, 18 Aralık Cuma günü Azize Belediyesi Termal, 19 Aralık Cumartesi Metropolspor ve 20 Aralık Pazar günü de Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.