İzmir

İzmir'deki cinayet

17:27 29 Aralık 2015 1 Yorum Var
İzmir'deki cinayet

Karşıyaka ilçesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Muhammet Mehmet Kanal'ın katil zanlısı olarak aranan H.Ç. yakalandı

Karşıyaka ilçesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Muhammet Mehmet Kanal'ın katil zanlısı olarak aranan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak'ta meydana gelen olayda bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren Muhammet Mehmet Kanal'ın katil zanlısı olduğu iddia edilen H.Ç'nin (19) yakalanması için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi'ndeki ormanlık alanda H.Ç'nin daha önce çalıştığı bir işletmeye gitti. Yapılan araştırmalar sonucu H.Ç. ekiplerin operasyonuyla yakalandı.

- Olay

Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak'ta meydana gelen olayda aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Muhammet Mehmet Kanal (29) ile H.Ç. arasındaki tartışmada bıçakla yaralanan Kanal, kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zeynep 8 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme git.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.