İzmir

İzmir'deki cinayet

12:51 05 Ocak 2016
İzmir'deki cinayet

Bornova'da boğazından bıçaklanmış halde cesedi bulunan kadını öldürdüğü iddia edilen zanlı, gözaltına alındı

İzmir'in Bornova ilçesinde boğazından bıçaklanmış halde ölü bulunan kadının katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çamdibi Semtindeki bir evde boğazından bıçaklanmış halde ölü bulunan 4 aylık evli 26 yaşındaki Duygu Şen'in katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, Duygu-Efe Şen çiftinin son olarak olaydan önceki gece birlikte oturduğu arkadaşları İsmail B. (26) ve eşinin ifadesine başvurdu. Olay sonrası cinayet mahalline de gelen İsmail B'nin çelişkili ifadeler verdiği, sonrasında ise gözaltına alındığı ve burada cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

Öte yandan Duygu Şen'in cenazesine İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Şen'in boğazında 3 bıçak darbesi tespit edildiği öğrenildi. 

Yakınları tarafından teslim alınan Şen'in cenazesi, bugün ikindi vakti toprağa verilmek üzere Menderes ilçesi Görece Mahallesine götürüldü.

- Olay

Çamdibi'ndeki evinden ayrıldıktan bir süre sonra eşinden haber alamayan Efe Şen, durumu yakınlarına bildirmesinin ardından çilingir yardımıyla evin kapısını açan yakınları, Duygu Şen'i evinin salonunda boğazına bıçak saplanmış olarak ölü bulmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.