İzmir

Engin Günaydın'ın yazlığından hırsızlık iddiası

11:48 12 Ocak 2016
Engin Günaydın'ın yazlığından hırsızlık iddiası

Sinema ve tiyatro sanatçısı Engin Günaydın'ın İzmir'in Foça ilçesinde ailesiyle birlikte kullandığı yazlığa girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Konak ilçesi Çankaya semtinde ikinci el bilgisayar satmaya çalışan bir kişinin durumundan şüphelenen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Huzur Timi ekipleri, zanlıyı takibe aldı. Şüpheliyle birlikte 3 kişinin daha olduğunu belirleyen ekipler, ellerinde bilgisayar, fotoğraf makinesi ve kamerayı satmaya çalışan biri kadın 4 kişiyi yakaladı.

Polis ekiplerinin bilgisayarda yaptığı incelemede, sinema ve tiyatro sanatçısı Engin Günaydın'a ait çok sayıda fotoğraf ve bir film senaryosu olduğunu gördü.

Zanlıların, ellerindeki malzemelerin Foça ilçesinde bir yazlıktan çalıntı olduğunu itiraf etmeleri üzerine polis ekipleri Günaydın'a ulaştı. Ağabeyi aracılığıyla Foça'daki evi kontrol ettiren Günaydın, bir süre önce kaldığı yazlıktaki şahsi eşyalarının çalındığını belirterek, şikayetçi oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Foça adliyesine sevk edilen 3'ü 18 yaşından küçük 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.