İzmir

Anestezi teknisyeninin 90 dakika sonra hayata dönmesi

17:15 13 Ocak 2016
Anestezi teknisyeninin 90 dakika sonra hayata dönmesi

İzmir'de, görev yaptığı ameliyathanede geçirdiği kriz sonucu kalbi duran 43 yaşındaki anestezi teknisyeni Hüseyin Çapur'u 1,5 saatlik mücadele sonrası hayata döndüren anestezi ve kardiyoloji ekibine İzmir Tabip Odası tarafından teşekkür plaketi verildi.

Karşıyaka Devlet Hastanesindeki törende konuşan İzmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner, kamuoyunda sağlık alanındaki sorunların, problemlerin ön plana çıktığını, hekimlerin, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının gözardı edildiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının zor mesleklerini en iyi şekilde yapmak için çabaladığını kaydeden Kaptaner, "Bu plaket ile arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu için katkı sunmak istedik. Hayat kurtaran arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anestezi ekibi adına plaketi alan Karşıyaka Devlet Hastanesi Anestezi Birimi Sorumlusu Uzman Dr. Semih Koşanoğlu, o gün fedakarca bir çalışma yapıldığını, ekip çalışmasının ne kadar önem taşıdığının bir kez daha görüldüğünü ifade etti. Çalışma arkadaşlarına müdahale ettikleri için farklı duygular içinde işlerini yaptıklarını dile getiren Koşanoğlu, sağlık durumu nedeniyle henüz işe dönemeyen Çapur'un olaydan sonra hastaneye gelerek kendilerine teşekkür ettiğini kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.