İzmir

İzmir Valisi Toprak:

10:25 14 Şubat 2016
İzmir Valisi Toprak:

İzmir Valisi Mustafa Toprak, "Organize sanayi bölgesi dışında yatırım yapmakla, içine yapılan yatırımlar arasında çok büyük farklar olduğunu belirtti.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) şubat ayı müteşebbis heyet toplantısına katılan Vali ve KOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Toprak, İzmir'deki organize sanayi bölgelerinin planlı büyümede Türkiye'ye örnek olduğunu kaydetti.

Toplantıda KOSBİ'nin 20015 yılı faaliyet raporları ile gerçekleşen bütçelerini değerlendirerek oy birliği ile kabul ettiklerini dile getiren Toprak, "Organize sanayi bölgesi dışında yatırım yapmakla, içine yapılan yatırımlar arasında çok büyük farklar var. Dışarıda yatırım yaptığınızda imar planları cevap vermemekle birlikte, altyapı yatırımlarında sıkıntılar olurken, üretim maliyetleriniz de artıyor. Bu bölgelerin altyapısı hazırdır" ifadelerini kullandı.

Toprak, KOSBİ'nin şu anda Türkiye'nin yatırım, üretim, istihdam, verilen müşterek hizmetlerin kalitesi ve ülkeye kazandırdığı döviz ve milli gelire katkı bakımından örnek ve parmakla gösterilecek bir bölge haline geldiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.