İzmir

"İzmir standı ITB Berlin'de ilgi gördü"

12:20 10 Mart 2016
"İzmir standı ITB Berlin'de ilgi gördü"

Almanya'da düzenlenen Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nda, tanıtım standı kurularak İzmir'in tanıtıldığı bildirildi.

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) yapılan açıklamada, İzmir'in tarihi, kültürel ve turistik zenginlikleri ön plana çıkartılarak tanıtımının yapıldığı Berlin'deki fuarda kurulan standın ilgi gördüğü bildirildi.

İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İzmir’in marka bilinirliğini artırmak amacıyla fuara katılındığını kaydederek, "Burada asıl görev turizm sektörüne düşüyor. İzmir Kalkınma Ajansı olarak sektöre stant imkanı sağlıyoruz. Sektörün de etkin tanıtım ve profesyonel işbirlikleriyle kente ekonomik açıdan fayda sağlayacak sonuçlar yaratmasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Fuarda, İZKA'nın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama, Buca, Selçuk, Menderes, Karşıyaka ilçe belediyeleri, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Selçuk Ticaret Odası, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), SKAL ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yetkilileri yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.