İzmir

Karşıyaka Tolungüç'le de kazanamadı

11:13 20 Mart 2016
Karşıyaka Tolungüç'le de kazanamadı

PTT 1. Lig'de son sırada bulunan Karşıyaka, deplasmanda Vartaş Elazığspor'a 2-0 mağlup oldu.

Hafta içinde Yusuf Şimşek'in görevinden ayrılmasıyla bu sezon 5. teknik adam olarak anlaştığı Soner Tolungüç'le ilk maçına çıkan Karşıyaka, Vartaş Elazığspor'a 2-0 yenildi. Ligde 6 haftadır galip gelemeyen ve bu süreçte sadece 3 puanı bulunan yeşil-kırmızılı ekibin son 15 maçta sadece 1 galibiyeti var.

Haftayı 19 puanla son sırada kapatan Karşıyaka, averajla düşme hattının üzerinde bulunan Kayseri Erciyesspor'un 6 puan gerisinde bulunuyor.

Attığı 23 golle Şanlıurfaspor, Altınordu ve 1461 Trabzon'la ligin en az gol atan ekiplerinden olan Karşıyaka, son 2 maçta gol sevinci yaşayamadı.

- Kalan maçlardan 6'sı İzmir'de

Ligde kalan 8 haftada lige tutunma mücadelesini sürdürecek Karşıyaka, kalan 8 maçın 6'sını İzmir'de oynayacak. Bu müsabakaların ikisinde diğer İzmir temsilcileri Göztepe ve Altınordu'ya rakip olacak Karşıyaka'nın maçları şöyle: Adanaspor, Göztepe (D), Giresunspor, Denizlispor (D), Balıkesirspor, Alima Yeni Malatyaspor (D), Kayseri Erciyesspor ve Altınordu (D).

Karşıyaka kırmızı kart gören İbrahim Kaş'ın yanı sıra cezalı duruma düşen Berkay Can Değirmencioğlu, 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.