İzmir

Basketbolda maçın ardından

20:46 02 Nisan 2016
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 90-79 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık." dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, play-off için çok sayıda adayın olduğu ligde iyi bir oyundan sonra önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Net bir galibiyet aldıkları için memnun olduğunu ifade eden Sarıca, şunları kaydetti:

"Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık. Play-off matematiksel olarak kesinleşmedi belki ama yerimiz daha rahat diyebiliriz. 2 yabancı oyuncu eksik oynuyoruz. Oynayan her oyuncu yeterli çabayı gösteriyor. İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek."

Sarıca, henüz Türkiye'ye dönmeyen Juan Palacios'un oynayabilecek düzeyde olmadığını belirterek, "Oynayabileceği konusunda çok umutlu değilim, 3 ayı aşkın süredir dışarda kaldı, ne kadar sürede form tutacak belli değil. Oyun kurucu konusunda da bir gelişme yok." ifadelerini kullandı.


- Rönesans TED Ankara Kolejliler cephesi


Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç ise maçın kafa kafaya geçmesini beklediğini ancak böyle olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Rakibi yakalamak için efor sarf ettik. Üst üste aldığımız mağlubiyetlerin psikolojisi maçların kırılma anlarında bize öne geçme şansı tanımadı. Ligde 6 maç kaldı. İyi bir takım olduğumuzu söylüyorum ama bunu sahada göstermemiz gerekiyor. Takımın layık olduğu yerde ligi bitireceğini düşünüyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.