İzmir

TSYD İzmir Şube Başkanı Okumuş:

20:46 05 Nisan 2016
TSYD İzmir Şube Başkanı Okumuş:

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Göztepe Kulübü yöneticilerinin, gazetecileri tribünlere hedef göstermekten vazgeçmesi gerektiğini bildirdi.

Okumuş, yaptığı yazılı açıklamada, eski Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen'in Yeni Asır gazetesinin spor muhabiri ve TSYD üyesi Burak Hakerler'i, medya mensuplarının davet edildiği bir etkinlikte tehdit etmesinin ardından yaşanan gelişmelerin tehlikeli bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Göztepe Yönetim Kurulu imzasıyla Önder Özen'in istifasının ardından yapılan açıklamanın, sezon başından beri yaşanan saha içi başarısızlıkları ve hayal kırıklıklarının bütün faturasını genç bir muhabire kestiğini kaydeden Okumuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Önder Özen'in Göztepe'de bir geleceğinin olmadığı haftalar önce ortaya çıktığı halde, yanlış tercihlerinizin faturasını genç bir muhabire kesmeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Günlerdir yoğun biçimde tehdit edilen Burak Hakerler'in burnu kanarsa sorumlusu sizsiniz. Burak kardeşimizin savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar vermesi durumunda yanında olacağımızı ve kendisini sonuna kadar destekleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Göztepe'nin yöneticilerini de sağduyulu olmaya, başarısızlıklarının sorumluluğunu başkalarının sırtına yükleme ve gazetecileri tribünlere hedef gösterme ucuzluğundan vazgeçmeye çağırıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.