İzmir

Anadolu Ajansı 96 yaşında

21:23 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutladı.

Dağ, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Anadolu Ajansı'nın, Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze 96 yıldır doğru habere ulaşma noktasında önemli bir görev ifa ettiğini belirtti.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yerini alan Anadolu Ajansı'nın güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı habercilik anlayışıyla 100'üncü yılına emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Dağ, şunları kaydetti:

"Teknolojik yatırımları ve nitelikli kurum çalışanlarıyla hızla markalaşan Anadolu Ajansı, ülkemizin gelişimine ve insanımızın refah seviyesinin her geçen gün artmasına tanıklık ediyor. Terörle mücadelede ve dış politikada her zaman bu toprakların sesi olan Anadolu Ajansı, yurt içindeki ve yurt dışında kurduğu haber ağlarıyla en doğru bilgiyi bütün dünyaya ulaştırıyor. Anadolu Ajansı'nın bu günlere gelmesinde emeği geçenleri tebrik eder, bu güzide kurumumuzun 96. kuruluş yılını kutlarım. Tüm Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar dilerim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.