İzmir

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü törenle açıldı

18:00 09 Nisan 2016
Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü törenle açıldı

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılış nedeniyle düzenlenen törende konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, polis teşkilatının 171'inci yıl dönümünü kutlayarak, emniyet personeline başarılar diledi.

Terörden medet umanlara fırsat verilmeyeceğini vurgulayan Toprak, "Ülkemiz zorlu bir virajdan geçiyor. İçeriden ve dışarıdan vatanımızın birliğine ve geleceğine önemli saldırılar, ihanetler var. Bu tehditler karşısında ülkemizin tüm organları birbirleriyle iyi bir diyalog ve istişare içinde. Her türlü terörü, teröristi ve kaynaklarını ortadan kaldırma konusunda ciddi, azimli bir kararlılık söz konusu. Bu da bizim geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Geçmişte, ülkemizin her bir karışını işgal eden veya etmeye yeltenen veya onlara yardım eden güçlerin 100 yıllık hain emellerine güvenlik güçlerimizin ve milletimizin kararlılığıyla ulaşmasına izin verilmeyecektir." dedi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise binanın inşaatında emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçenin huzur içinde olması için polis ekiplerinin çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.