İzmir

"Çocuklar Gülsün Diye Derneği"nden İzmir'de anaokulu

13:30 21 Nisan 2016
"Çocuklar Gülsün Diye Derneği"nden İzmir'de anaokulu

Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği"nin okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Engin Deniz Sert'in ailesi ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Zeyni Hanım İlkokulu bahçesinde yaptırılan 2 derslikli "Çocuklar Gülsün Diye Engin Deniz Sert Anaokulu"nun açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Anaokulundaki çocuklar ile sohbet ederek boyama yapan Ergen, doğuştan omurilik felçli 7 yaşındaki Sevinç Sude İçten'i kucağına alarak ilgilendi.

Ergen açılışta gösteri yapan çocukları cep telefonuyla kaydetti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okula adı verilen, trafik kazasında hayatını kaybeden Engin Deniz Sert'e rahmet dileyen Ergen, ailesine katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Kimsenin evlat acısı yaşamaması temennisinde bulunan Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye Derneği bugün 33'üncü okulunu açıyor. Öyle bir anlamla açıldı ki bu okul, bir ölüm, bir kayıp, bir acı bugünden itibaren sizin evlatlarınızla sevinç çığlıklarıyla güzel resimlerle oyunlarla türkülerle hep neşeyle anılacak. Bunu öngörebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum." dedi.

Zahit Sert ise, trafik kazasında kaybettiği oğlunun ismini yaşatmak istediklerini, bu nedenle Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile iletişime geçerek anaokulunu yaptırdıklarını söyledi.

Bu sırada gözyaşı döken anne İnal Sert'i, Gülben Ergen teselli etti.

Açılış törenine Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, davetliler ve veliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.