İzmir

Kutlu Doğum Haftası

13:40 22 Nisan 2016
Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, İzmirli vatandaşlara kavurmalı pilav, ikramında bulundu.

AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ile AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Basmane Garı önünde etkinlik düzenledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin de Basmane Garı önünde kurulan stantta, vatandaşlara kavurmalı pilav ikram etti.

Pilavdan almak isteyen İzmirliler uzun kuyruklar oluşturdu.

Etkinliğe ilişkin gazetecilere açıklama yapan Hotar, "Amacımız Kutlu Doğum haftası nedeniyle Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, yaşantısını bir kez daha hatırlatmak ve örnek alınmasını sağlamak. Kutlu Doğumu hayatımızın bir haftasında ya da bir gününde kutlamamamız gerekiyor. İzmirli vatandaşlarımıza bu ikram faaliyetimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhuna gitsin. Bir Fatiha okuyun. Kutlu Doğum Haftamızın, ülkemizin ve dünyanın birlik barışına ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.