İzmir

Siyasi partiler İnciraltı için birleşti

11:31 28 Nisan 2016
Siyasi partiler İnciraltı için birleşti

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut , İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin (İZKARAY) bir an önce hayata geçirilip İzmir ve ülke ekonomisine kazandırılmasını istediklerini söyledi.

Platform üyeleri, "Körfez geçiş projesini Balçovamıza istiyoruz" talebiyle İnciraltı'nda basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına katılan AK Parti İlçe Başkanı Evrim Özen, CHP İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve MHP İlçe Ülkü Doğan da talebe destek verdi.

Platform adına açıklama yapan platformun başkanı Karabulut, İnciraltı'nın ekonomiye kazandırılmasında ve körfez geçiş projesinde kararlı olduklarını belirtti.

Karabulut, projenin bir an önce hayata geçirilip İzmir ve ülke ekonomisine kazandırılmasını istediklerini kaydederek, "Burada yaşayan ya da ata toprağı olanlar olarak planlamalar konusunda hızlı, itirazsız bir yaklaşım bekliyoruz. İzmir'in geleceğine büyük fayda sağlayacak olan körfez geçiş projesi,ekonomimize katkı sağlayacak olmasının yanı sıra, saat kulesi haricinde İzmir'in başka bir sembolü olarak karşımıza çıkacak. İzmir trafiğine de büyük katkısı olacaktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları da İzmir'in yararına olacak her işi desteklediklerini, bunun için açıklamaya katıldıklarını dile getirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.